„Mama, tata nu vă învinuiesc de nimic…”, Bilețelul de adio „lăsat” de una din minorele care au sărit de pe o clădire din Fălești

”Mama, tata nu vă învinuiesc de nimic. Vă iubesc, dar așa trebuie. M-am săturat.” Acestea au fost cuvintele din bilețelul de adio al minorei care, zilele trecute, împreună cu o prietenă a căzut în gol, de la etajul 4 al unei clădiri din marginea orașului Fălești, transmite tvc.md



Rudele spun că în ultimele zile fetele se comportau ca de obicei și nimic nu prevestea tragedia. Mama uneia din adolescente spune că fiica, în afara orelor, mai făcea și manichiură, își câștiga bani de buzunar și niciodată nu a dat semne că ar fi gata să-și pună capăt zilelor. Totuși, înaintea tragediei fata a venit cu un cadou neașteptat.

Vezi Două minore din Fălești s-au luat de mâini și au sărit de la etajul 4

Și sora celeilalte fete spune că totul era bine până în ziua tragediei și nu înțelege de ce adolescentele au recurs la un asemenea gest. Biletul de adio al acesteia l-au găsit abia mai apoi.

Inițial, fetele au fost internate în spitalul raional din Fălești, iar mai apoi au fost transportate la Institutul Mamei și Copilului din capitală cu serviciul AVIASAN. Ambele fete au fost operate la coloana vertebrată, iar acum sunt internate în secția reanimare. Potrivit medicilor, starea lor este gravă, dar stabilă.

Reamintim că două minore, s-au luat de mâini și au sărit în gol de la etajul 4 al unei clădiri din marginea orașului Fălești în seara de 25 februarie. Un bărbat care trecea pe alături le-a observat și a încercat să le convingă să coboare. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns