Luptătoarea călărașeană Paulina Eșanu a cucerit argintul la Campionatul European de sambo



Sportivii moldoveni au cucerit patru medalii la Campionatul European de sambo, care s-a desfășurat în perioada 17-19 mai curent, în or. Gijon (Spania).

Lotul Moldovei, condus de Iulian Peatcovschi, a fost reprezentat de 8 sportivi.

Paulina Eșanu (52 kg) și Mariana Donos (56 kg) au cucerit medalia de argint, iar Timur Andres (62 kg) și Victoria Bolohan (72 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Aproape de medalii au fost și Sergiu Oșlobanu (82 kg) și Ghenadie Prețivatîi (90 kg).

La acest campionat, Paulina Eșanu, elevă a Școlii Sportive ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași,  a avut o prestație buna, reușind să cucerească medalia de argint după ce în prima luptă a trecut de Novikova Anastasia din Ucraina.

În lupta pentru calificare în finală Paulina a învinso pe Balasanyan Sose din Armenia. A cedât doar Verei Lotkova din Federați Rusă.

Director adjunct al Școlii Sportive ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași și antrenorul Paulinei, Fistican Mihail, se declară foarte mulțumit de prestatia discipolei sale.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.



3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Luptătoarea călărașeancă Mariana Cherdivara a cucerit argintul la Cupa Mondială de la Belgrad - Știri din regiunea Ungheni
  2. Călărășeanca Paulina Eșanu a cucerit bronzul la Jocurile Europene de la Minsk - Știri din regiunea Ungheni
  3. Interviu // Paulina Eșanu despre muncă depusă pentru medalia de bronz la Jocurile Europene de la Minsk - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns