LIVE // Ședința Guvernului Republicii Moldova din 30 martie 2021

Astăzi, 30 martie 2021, începând cu ora 18:40, Cabinetul de miniștri în exercițiu al Republicii Moldova s-a întrunit într-o nouă ședință.

Ședința Guvernului este condusă de Prim-ministrul interimar Aurel Ciocoi.

Potrivit Agendei publicate pe pagina Guvernului, în cadrul ședinței executivului din 30 martie 2021, urmează a fi examinate și aprobate 6 proiecte de acte normative.

Ședința Executivului este transmisă LIVE și pe paginile de facebook News.Ungheni.org și Cratima.MD – Detaliul care contează​.

Agenda ședinței din 30 martie 2021:

  1. Cu privire la cadre;
  2. Pentru aprobarea modificărilor ce se operează în anexele nr. 3 și nr. 5 la Regulamentul privind modalitatea de calculare a pensiilor și modalitatea de confirmare a stagiului de cotizare pentru stabilirea pensiilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 16, dna T. Zatîc;
  3. Privind modificarea anexei nr. 1 la Regulamentul cu privire la stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru copii, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 378/2018, dna T. Zatîc;
  4. Cu privire la alocarea mijloacelor financiare, dna T. Ivanicichina;
  5. Cu privire la alocarea mijloacelor financiare, dl P. Voicu;
  6. Privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1167/2008 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului social, dna T. Zatîc

Ședința Guvernului Republicii Moldova live:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns