LIVE // Protestul „Apărăm votul și voința poporului” din PMAN

Astăzi, 6 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale este organizat un protest de către președinta aleasă, Maia Sandu, după ce în Parlament, în mare grabă și pe fundalul protestelor, îmbrâncelilor și strigătelor, au fost votate proiectul legii bugetului, politica fiscală și trecerea SIS-ului în subordinea Parlamentului, comunică CRATIMA.MD

Inițiativele legislative au fost votate și după ce mai multe fracțiuni le-au criticat și au cerut să fie excluse aceste subiecte de pe ordinea de zi, pentru a fi rectificate.

La acest subiect, Marin Maxian, șef adjunct al IGP, a declarat într-un briefing de presă de la sediul Inspectoratului General al Poliției următoarele:

 „Cetățenii sunt rugați să manifeste pașnic. Întrunirile se desfășoară doar în mod pașnic. Organizatorii au obligația să manifeste în locul stabilit. Participanții sunt obligați să respecte Legislația. Este interzisă întreținerea de arme.

Portul măștilor sunt obligatorii. Poliția va sesiza organizatorii ca să întreprindă măsuri obligatorii. Unitățile de transport urmează să fie parte pe strada Alexandru Pușkin, Columna, Gavril Bănulescu Bodoni, Mihai Eminescu.”

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns