LIVE (22:40): Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 16 decembrie 2020 continuă

UPDATE 11:14: Deputații prezenți, cu 56 de voturi pentru, au votat pentru închiderea sesiunii plenare de toamnă

UPDATE 23:10: Proiectul Legii Bugetului Republicii Moldova a fost votat cu 56 de voturi

UPDATE 22:55: Ceartă dintre deputatul Sergiu Litvinenco și Vlad Batrâncea pe marginea unor declarații și acțiuni anterioare, inclusiv deteriorarea microfoanelor în ședința parlamentului anterioară.

UPDATE 22:45: În sala de ședințe au venit deputații fracțiunii PAS și PPDA. Spiritele s-au încins rapid.

Deputați noi reveniți cer luări de cuvânt pe marginea proiectelor de lege cu privire la bugete.

Știrea inițială: Începând cu ora 13:50, aleșii poporului s-au convocat în a 7-a ședință a legislativului din sesiunea de toamnă-iarnă.

În conformitate cu proiectul Ordinii de zi preliminare a ședințelor în plen ale Parlamentului din 16 – 24 decembrie 2020 , aleșii poporului urmau să aprobe examinarea a 62 de proiecte de lege.

Vedeți și următoarele articole:

La moment, ora 22:40, ședința LIVE a Parlamentului Republicii Moldova continuă, cu participarea doar a reprezentanților fracțiunilor politice PSRM, PP „ȘOR” și a deputaților fondatori ai platformei politice parlamentare „pentru Moldova” în număr de 56 de deputați.

Până acum, aleșii poporului, fără fracțiunile PAS, PPDA, Pro Moldova, PDM și deputați independenți care au părăsit ședința în formă de protest, au votat mai multe proiecte de rezonanță publică, cum ar fi:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns