LEAR Corporation a donat 2000 de măști medicinale Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni

Reprezentanții companiei cu capital străin „LEAR Corporation S.R.L.”, rezindentă a Zonei Economice Libere „Ungheni-Bussines” a efectuat o donație de 2000 măști medicinale Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni.

Echipamentul de protecție contra COVID-19 a fost oferit Polițiștilor de Frontieră la 8 iulie curentEste de apreciat și binevenit actul de susținere a polițiștilor de frontieră, în special pe cei care sunt antrenați în prima linie de control al trecerii frontierei de stat, transmite prin intermediul unui comunicat IGPF

Ba mai mult că odată cu ridicarea restricțiilor de circulație transfrontalieră, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții este foarte necesară fortificarea măsurii de protecție a angajaților IGPF.

În această ordine de idei, Poliția de Frontieră reiterează mesajul de mulțumire tuturor celor care pun umărul în asigurarea polițiștilor de frontieră cu echipamente de protecție individuală. Vă mulțumim pentru susținere și sănătate să aveți!

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONFaci un comentariu sau dai un răspuns?