Laboratorul Experimental Antiincendiar al IGSU cercetează locul deflagrației produse la Nisporeni

Laboratorul Experimental Antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cercetează locul deflagrației produse într-o gospodărie din Călimănești, raionul Nisporeni.

Laboratorul Experimental Antiincendiar al IGSU efectuează acțiuni de cercetare a locului deflagrației produs în dimineața zilei de 19 iulie 2021.

O butelie de gaz a explodat în Călimănești, Nisporeni

În urma efectuării cercetării statice și dinamice a locului exploziei s-a stabilit că în interiorul locuinței se aflau două butelii de tip propan butan.

Una dintre butelii era conectată la aragaz, iar a doua la o coloană de încălzire a apei.

În urma investigațiilor efectuate de specialiști în comun cu organul de urmărire penală s-a stabilit că consumatorii de gaz nu prezentau careva defecțiuni tehnice.

Tot în cadrul cercetării, pe ambele furtunuri de racordare a buteliilor de gaz cu consumatorii au fost depistate afectări mecanice ca urmare a tăierii acestora.

Organele de drept urmează să investigheze în continuare cazul.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns