La volan, fără categoria corespunzătoare în permisul de conducere

Poliţiştii de frontieră Ieșeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui român care a fost depistat în timp ce conducea un ansamblu de vehicule.

Bărbatul nu deținea categoria auto corespunzătoare în permisul de conducere valabil.

În data de 7 iulie curent., în jurul orei 20.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean român, în vârstă de 51 de ani.

Bărbatul conducea un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

La finalizarea anchetei, urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns