Foto // Cum a fost marcată Ziua Poliţiei de Frontieră la Ungheni

Un eveniment important a fost marcat în municipiul Ungheni cu prilejul marcării celor 29 de ani de la fondarea Poliţiei de Frontieră.

Potrivit Direcției regionale Vest a IGPF, ceremonia festivă dedicată Zilei profesionale s-a desfășurat pe platoul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei.

Tradițional, evenimentul a debutat cu intonarea imului Republicii Moldova sub acordurile fanfarei Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Conducerea MAI, IGPF și invitații de onoare au transmis mesaje de felicitare.

Ulterior, cei mai bravi angajați ai Direcției regionale Vest și ai Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, singura instituție de învățământ de profil, au primit distincțiile bine meritate.

Ziua Poliţiei de Frontieră la Ungheni

Printre participanții la festivitate cu ocazia a 29 de ani de la fondarea Poliţiei de Frontieră, s-au numărat reprezentanți ai administrațiilor publice locale, instituțiilor de drept din raioanele de intervenție a Direcției regionale Vest.

La finalul ceremoniei festive, pe teritoriul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei (CESF) a fost inaugurat un nou teren de sport pentru practicare voleiului.

Noul obiectiv sportiv a fost finanțat de către Poliția Federală a Germaniei.

Acțiunea a fost apreciată în special de conducerea CESF, iar elevii au dat startul jocului în prezența auditoriului.

La mulți ani Direcția regională Vest, La mulți ani Poliția de Frontieră.

Galerie Foto:

În continuare, Vă propunem să vizualizați cum au marcat în anul 2020 cei 28 de ani de la fondarea Poliției de Frontieră:

sursa video: Direcția regională VEST a Poliției de Frontieră

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Foto // Întâi septembrie altfel pentru studentele Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  2. Unu septembrie altfel: Elevii anului întâi al CESF în misiune la Aeroportul Internațional Chișinău - Știri din regiunea Ungheni
  3. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei – 15 ani de existență instituțională - Știri din regiunea Ungheni
  4. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din Ungheni la 16 ani de activitate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns