La Ungheni au fost depistate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19

Autoritățile a declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 112 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, dintre care 3 cazuri noi în raionul Ungheni și 1 în raionul Călărași.

În acest sens, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 864 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 5 în raionul Ungheni

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, au fost prelevare 349 de probe.


Din 864 cazuri depistat:

  • 15 de persoane au decedat;
  • 30 persoane au fost tratate.

Din cele 112 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19

  • 8 cazuri sunt de import (Marea Britanie – 4; Italia – 2, Federația Rudă – 2);
  • 104 de infecție locală (Chișinău – 26, Ștefan Vodă – 19, Glodeni – 18, Soroca – 12, Orhei – 7, Fălești – 5, Ialoveni 4, regiunea Transnistreană și mun Bender / Tighina – 3, Ungheni – 3, Cahul – 2, Strășeni – 1, Călărași – 1, Căușeni – 1).

Amintim că primele cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 din raionul Ungheni, au fost înregistrate la data de 3 și 4 aprilie curent.

Ambele cazuri au fost depistate la două doamne din satul Cornești, raionul Ungheni.

Totodată, potrivit platformei de monitorizare online a cazurilor de COVID-19, elaborată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în raionul Ungheni sunt înregistrate 6 cazuri de infectare, și nu 5 cum au fost anunțate în cadrul declarațiilor de presă.

Informația urmează a fi verificată și actualizată.



Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns