La Ungheni au fost comemorați militarii căzuți în războiul din Afganistan

Astăzi, 16 februarie 2019, reprezentanţii Consiliului raional Ungheni au depus flori la monumentul ostaşilor căzuţi în războiul din Afganistan, informează printr-un comunicat instituția.



La eveniment au participat veteranii războiului, reprezentanţii autorităţilor publice locale și reprezentanții diferitelor structuri din oraș.

Mitingul solemn a fost deschis prin ţinerea unui minut de reculegere după care au urmat cuvântările oficialilor şi depunerile de flori.

La acţiunile de luptă din Afganistan au participat peste 300 de tineri din raionul Ungheni, printre ei sunt şi dintre cei care nu s-au mai întors acasă, ne plecăm fruntea, aducînd un veşnic omagiu.

Trist şi de neimaginat est faptul că această luptă a pus amprenta pe vieţile multor persoane ce au fost rănite, lasîndu-i pe tot restul vieţii invalizi.

După oficializarea slujbei de pomenire și depunerea de flori a fost organizată o masă de pomenire.

Galerie Foto:



Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns