La Ungheni a fost lansată campania „O mască purtată – o viață protejată”

La 12 mai curent, Primăria municipiului Ungheni a lansat Campania „O mască purtată – o viață protejată”.

Potrivit unui comunicat al administrației publice locale, timp de câteva zile, angajați ai Primăriei în comun cu voluntarii „Pro Ungheni”, dar și cu alte persoane altruiste, vor împărți cetățenilor măști de protecție din lotul de ajutoare oferit în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni cheie” (Uniunea Europeană pentru Moldova: regiuni cheie), finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).



Urmare, sute de măști au început a fi împărțite în aceste zile, în locuri de interes sporit din municipiul Ungheni, cum ar fi transportul urban de pasageri, intrări în magazine, spații publice etc.

Totodată, în contextul luptei cu Covid-19, angajații Primăriei și voluntarii „Pro Ungheni” recomandă Unghenenilor să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur, prin respectarea unor reguli simple:

  • utilizarea măștii de protecție în locuri publice;
  • dezinfectarea mâinilor;
  • respectarea distanței sociale.

Amintim că începând cu ziua de ieri, Primăria municipiului Ungheni a demarat, în premieră, lucrările de dezinfectare a carosabilului cu un șampon special antibacterian, inofensiv pentru sănătatea oamenilor. Șamponul special este parte a donației făcută Ungheniului în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni cheie”.

Vedeți și Străzile municipiul Ungheni sunt dezinfectate cu un șampon special antibacterian

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns