La Ungheni a fost deschis un cabinet de diagnosticare, profilaxie și tratare a persoanele infectate cu virusul HIV SIDA

Un nou Serviciu pentru prevenirea bolilor sexual transmisibile a fost deschis în raionul Ungheni.

Potrivit unui comunicat al Consiliului raional Ungheni, în cadrul Centrului de Sănătate Ungheni a deschis un cabinet de diagnosticare, profilaxie și tratare a persoanele infectate cu virusul HIV SIDA.

Vedeți și Spitalul raional Ungheni are un nou director

Ca și alte inițiative implementate în ultima perioadă la Ungheni, proiectul este susținut de către organizațiile internaționale și partenerii externi.

Diagnosticare, profilaxie și tratare HIV SIDA la Ungheni

Cabinetul de diagnosticare, profilaxie și tratare a persoanele infectate cu virusul HIV SIDA a fost deschis cu susținerea Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Socile din Republica Moldova în parteneriat cu Spitalul raional Ungheni.

Noul serviciu de prevenirea bolilor sexual transmisibile are ca scop Descentralizarea în prevenirea și tratarea infecției HIV SIDA.

Persoanele interesate pot benefecia de acest serviciu care se află în incinta IMSP Centrul de Sănătate Ungheni, etajul 1, cab.212.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns