La Rădenii Vechi va avea loc a IV-a ediție a turneului de volei în memoria profesorilor de educație fizică și sport

La 8 septembrie curent, în sala sportivă a gimnaziului din satul Rădenii Vechi, Ungheni, va avea loc cea de-a IV-a ediție a turneului de volei, organizat în memoria profesorilor de educație fizică și sport, comunică pe pagina sa de facebook, Ungheneanul Vitalie Moisei


Evenimentul cultural-sportiv este organizat și susținut financiar de un grup de cetățeni orginari din Rădenii Vechi din țară și din Diasporă.

Tradițional, dupa ceremonia de premiere a învingătorilor, se va oficia o masă de pomenire pentru toți profesorii trecuți la cele veșnicie.

Potrivit lui Vitalie Moisei, unul dintre organizatori, la evenimentul sportiv sunt invitați să participe toți doritorii.

În 2018, a III-a ediție a Turneului a fost organizată la 9 septembrie cu participarea a patru echipe: două din Rădenii Vechi, una din Ungheni și Chișinău. În acdrul acelui eveniment Vitalie Moisei au dăruit gimnaziului patru saltele și mingi de fotbal și volei.

Totodată, Ex-șeful SPIA a menționat că acest turneu de volei îi mobilizează an de an pe tot mai mulți Rădeneni împrăștiați în întreaga lume de a reveni acasă. „E ca un fel de  întâlnire cu absolvenții”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns