BREAKING NEWS: Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu

UPDATE 13:10 – Declarația președintelui fracțiunii PAS din Parlamentul Republicii Moldova, Igor Grosu, în cadrul unui briefing de presă:

Este o moțiune justificată, așteptată de societate. Toți, de la mic la mare înțeleg că avem nevoie de alt Guvern, avem nevoie de alegeri anticipate, de un Parlament curățat de transfugi

Știrea inițială: În adresa secretariatului Parlamentului Republicii Moldova a fost depusă Moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri Chicu.

Informația a fost comunicată de către deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, care a anunțat că moțiunea de cenzură a fost semnată de 34 de deputați și a fost depusă la secretariatul

Anterior, deputatul PAS, Mihai Popșoi, a anunța astăzi în fața agricultorilor care protestează la Parlament că PAS și Platforma DA ar putea depune astăzi moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Potrivit lui, la acel moment se colectau semnături în acest pentru a putea fi înregistrată moțiunea.

Amintim că începând cu ora 13:30, aleșii poporului se convoacă 7-a ședință a legislativului din sesiunea de toamnă-iarnă.

În conformitate cu proiectul Ordinii de zi preliminare a ședințelor în plen ale Parlamentului din 16 – 24 decembrie 2020 , aleșii poporului urmează să aprobe examinarea a 62 de proiecte de lege.

Vedeți și Ședința Guvernului Republicii Moldova din 16 decembrie 2020

Ședința plenară a Parlamentului Republicii Moldova va începe la ora 12:00 și va fi retransmisă live și pe paginile de facebook News.Ungheni.org și Cratima.md.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns