Judecătoria Ungheni a emis mandat de arest pe numele tânărului care accidentat mortal o femeie în satul Măcărești

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Ungheni au emis mandat de arest pe numele tânărului de 19 ani care la sfârșitul lunii noiembrie curent, a accidentat mortal o femeie însărcinată în luna a 8-a pe traseul G91 Ungheni – Bărboieni, în perimetrul satului Măcărești.



Informația a fost confirmată pentru Deschide.md de către Mariana Bețivu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit lui Bețivu, după ce au expirat cele 72 de ore de la reținere, tânărul de 21 de ani care a provocat tragedia din localitatea Măcărești, Ungheni, în data de 27 noiembrie anul curent, a fost adus în fața instanței de judecată, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestat pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat penal conform art. 264 al. 3 din Codul Penal al Republicii Moldova, iar dacă vinovăția sa va fi demonstrată în fața instanței, conform legislației în vigoare acesta s-ar putea alege cu o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns