Judecătoria Strășeni a emis mandat de arest pentru Ungheneanul care și-a accidentat fosta soție și copilul

Ungheneanul care a lovit cu maşina autoturismul în care se aflau fosta soţie şi copilul lor de 3 ani, a fost reținut în această după amiază pentru 15 zile de arest, după ce demersul procurorilor a fost acceptat de către Judecătoria Strășeni.



Individul are statut de învinuit în dosarul penal de părăsire a locului accidentului şi a rămas și fără permisul de conducere până la sentința finală.

Vedeți întreaga cronologie a accidentului:

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, bărbatul a recunoscut că a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Între timp, micuţul de trei ani, care a ajuns la spital în urma accidentului, și-a revenit după operația de ieri, iar starea acestuia este satisfăcătoare

La acest subiect, ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a comunicat pentru mai multe surse media următoarele:

„Astfel, pentru încălcarea regulilor de circulație în stare de ebrietate, bărbatul riscă închisoare de la 4 la 8 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Totodată, șoferul e anchetat și pentru părăsirea locului accidentului, fapt care se pedepsește cu amendă de până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani”



Totodată, Vă prezentăm și un reportaj la acest subiect, difuzat de Publika TV:

1 trackback / pingback

  1. Fostul soț ar fi încercat să o omoare pe ea și pe fiu lor. Ungheneanca Estera Dragomir, țintuită în scaunul cu rotile, cere dreptate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns