JCI Ungheni invită Unghenenii la lansarea proiectului „Îmbunătățirea capacităților tinerilor prin educația antreprenorială”

Una dintre cele mai active organizații de tineret din municipiul și raionul Ungheni, Junior Chamber Internațional Ungheni (JCI Ungheni) organizează un nou eveniment inedit pentru regiunea Ungheni destinat educării spiritului și capacităților antreprenoriale în rândul generației tinere.



Astfel, JCI Ungheni invită toți doritorii de a obține noi cunoștințe în domeniul educației antreprenoriale să participe la lansarea proiectului „Îmbunătățirea capacităților tinerilor prin educația antreprenorială”

Evenimentul va avea loc astăzi, 3 decembrie 2019, în incinta Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Ungheni, începând cu ora 15:00.

Potrivit organizatorilor, invitatul special și speaker evenimentului este Ilie Dercaci.

Ilie Dercaci este un trainer cu o vechime de 6 ani și Cofondator „Professional Speaker”, Business Consultant Hubbard Management System (Director Financiar) și reprezentat Grant Carodone în Moldova.

Totodată, Ilie este / a fost și un membru activ al mai multor organizații de voluntariat ca JCI Chișinău, AIESEC Chișinău, Top Toastmasters Club, Chișinău Toastmasters Club, etc.

Amintim că în cadrul Galei JCI Chișinău și JCI Moldova, Ion Poia, consilierul municipal și raional, ex-președinte al JCI Ungheni și A.O. „Ungheneni de Pretutindeni”, inițiatorul Cupei de Hipism „Iacob Ciachir”, a fost desemnat în calitate de președinte al JCI Moldova pentru anul 2020, iar Dionisie Ternovschi, ex-președinte 2019 al JCI Ungheni și viceprimar al municipiului Ungheni – vicepreședinte al JCI Moldova pentru 2020.

Mai multe detalii despre Gala JCI Moldova și desemnarea unor Ungheneni în calitate de președinte și vicepreședinte al JCI Moldova vor fi publicate într-un articol detaliat în viitorul apropiat.

Pagina evenimentului pe rețeaua de socializare facebook: Lansarea proiectului: “Îmbunătățirea capacităților tinerilor prin educația antreprenorială”



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns