JCI Ungheni aduce magia Crăciunului în casele copiilor cuminți

În preajma Crăciunului, membrii JCI Ungheni (Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni), împart cadouri copiilor din satele raionului Ungheni.

Potrivit asociației JCI Ungheni, cadourile au fost asigurate de asociațiile Rotary Chișinău Centru, Round Table Germany și Round Table Moldova cu care au un parteneriat!

Astfel, membrii JCI au făcut posibil ca aceste cadouri să ajungă în mâinile beneficiarilor – copiii mai triști din familiile social vulnerabile din municipiul și raionul Ungheni.

Grație partenerilor menționați supra dar și membrilor JCI Ungheni, mulți copii din localitățile raionului vor avea parte de un strop de bucurie.

În această iarnă se poartă BUNĂTATEA!

Conform unui comunicat a unei dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni – JCI Ungheni, membrii organizației își doresc ca toți copiii să simtă magia Crăciunului, inclusiv cei lipsiți de unele momente frumoase ale copilăriei!

Cutiile-cadou sunt de la copiii din Germania, pregătite cu multă atenție pentru semenii lor din Republica Moldova!

Distribuirea cadourilor a început încă de săptămâna trecută și conform JCI Ungheni, până la Crăciun (25 Decembrie) vor fi toate distribuite.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.

În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram, YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

10 trackback-uri / pingback-uri

  1. Marina Zamă - noua președintă JCI Ungheni 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Prim-ministra Natalia Gavrilița și JCI Ungheni au discutat despre măsurile de susținere a tinerilor antreprenori - Știri din regiunea Ungheni
  3. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  4. JCI Ungheni lansează „Ludotecii Picilor și Mămicilor” - un nou spațiu prietenos pentru familiile social-vulnerabile și refugiați ucraineni - Știri din regiunea Ungheni
  5. 28 mai 2022 - ziua cea MARE pentru Hipismul Unghenean: Cupa „Iacob Ceachir”, ediția III - a - Știri din regiunea Ungheni
  6. Ungheni a devenit pentru o zi Capitala Hipismului din R. Moldova. Cupa „Iacob Ciachir” 2022 în imagini - Știri din regiunea Ungheni
  7. [INTERVIU] Ion POIA: „Dacă vrei să schimbi lumea, începe de la tine” - Știri din regiunea Ungheni
  8. JCI Ungheni invită ungheneni la BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  9. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  10. Gala JCI Ungheni 2023 – cel mai tare eveniment pentru tinerii antreprenori din regiunea Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns