Iulia Pancu – noul vicepreședinte al Consiliului raional Ungheni

La 27 decembrie curent, Consiliul raional Ungheni s-a întrunit în ultima ședință din acest an. Ședința a fost una extraordinară.Conform agendei anunțate anterior, în cadrul ședinței urmau să fie examinate 2 subiecte:

  1. Cu privire la modificarea Deciziei nr.6/2 din 14.12.2017, ,,Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2018 în a doua lectură;
  2. Cu privire la instituirea Comisiei raionale pentru asigurarea schimbării și eliberării legitimației victimelor reabilitate ale represiunilor politice.

Totodată, publicația periodică Unghiul comunică că în cadrul ședinței de astăzi, consilierii au mai fost examinat și subiectul alegerii celui de-al 3-lea vicepreședinte al raionului, responsabil de domeniul social.

Astfel, cu 24 de voturi pro și 5 contra, consilierii raionali au ales-o pe dna Iulia Pancu în funcția de vicepreședinte al raionului Ungheni.

Iulia Pancu a deținut până acum funcția de Șef al Direcției Educație al Consiliului raional Ungheni. Este afliată politică și conduce organizația de femei al Partidului Democrat, filiala Ungheni.

Anterior a activat în calitate de profesoare.

Este originară din satul Risipeni, raionul Fălești.


%d blogeri au apreciat: