Îți plac lucrurile hand-made „Made in Ungheni”, achiziționează un „Minion” sau un grătar „Locomotivă”

Toată lumea cunoaște că Unghenenii au imaginație bogată și mâini de aur atunci când vine vorba de obiecte hand-made originale.

Această axiomă vizează în special lucrările din metal forjat, anvelope uzate, butelii de gaz cât și alte obiecte din metal sau cauciuc, care de obicei, stau aruncate pe sub gard.

Or, în cel mai bun caz ajung la fier vechi sau sunt puse pe foc, poluând mediul și contribuind la înrăutățirea calității aerului în Poarta de Vest a Republicii Moldova.

În contextul celor comunicate supra, vă propunem o super ofertă: Achiziționați o urnă decorativă sau scrumieră în formă de arhicunoscuții „Minioni”, un soare dintr-o anvelopă veche de „Жигули” ce decorează frumos ograda sau chiar un grătar, original și multifuncțional, construit în formă de „Locomotivă”, or …. elementul feroviar este unul din elementele de identificare al municipiului Ungheni.

Lucrările de artă sunt executate de către un tânăr Unghenean, originar din sectorul Dănuțeni, cu o bogată imaginație și dragoste față de metal.

Pentru a susține talentul Ungheneanului, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a achiziționat deja un „minion – scrumieră”, care urmează să decoreze terasa de vară al unui abonat fidel al portalului nostru.

Și voi puteți contribui la (re) descoperirea și dezvoltarea unui talentat tânăr Unghenean. Cum? …. prin achiziționarea unei urne „Minion” sau chiar al grătarului „Locomotivă”.

Cu banii obținuți, tânărul Unghenean, afectat de pandemia COVID-19 prin pieerderea serviciului de bază, dorește să procure unele elemente extrem de necesare pentru inițierea unui Start-Up în acest domeniu.

Împreună, pentru promovarea tinerelor talente de pe malul Prutului ….. plus, veți obține și un element original pentru curtea Dumneavoastră, indispensabil uneori.

Toate operele expuse sunt de vânzare. Prețul îl propuneți Dumneavoastră la adresa info.ungheni@gmail.com (indicați denumirea și prețul pe care sunteți deacord să îl achitați pentru opera de artă) sau la numărul de telefon – 060 149 788 (Andrei)

Urnele „Minion”:

Grătarul „Locomotivă”

Scaune din Jante vechi:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns