IP Ungheni desfășoară razii de verificare a posesorilor de arme, braconajului și neadmiterea defrișărilor ilegale

Colaboratorii Inspectoratului de poliție Ungheni din nou în acțiune și în serviciul cetățenilor.

De această dată, IP Ungheni informează că angajații inspectoratului desfășoară razii în vederea verificării posesorilor de arme, privind respectarea cu strictețe a regulilor de vânătoare și combaterea braconajului, precum și neadmiterea tăierea ilicită a arborilor.

Raziile colaboratorilor IP Ungheni au loc inclusiv în fâșia forestieră de pe malul Prutului, zonă de intervenție exclusivă al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Astfel, oamenii legii vin cu unele recomandări către posesorii de arme:

  • – să nu poarte arme în stare de ebrietate;
  • – să nu folosească armele contrar destinaţiei lor speciale;
  • – să fiţi mai îngăduitori şi să vă abţineţi de la folosirea armelor atunci când nu există pericol real sau când acesta poate fi evitat;
  • – să nu purtaţi armele la întruniri sau alte măsuri în masă pentru a nu pune în pericol viaţa sau sănătatea Dvs., precum şi a celor din jur;
  • – să nu fie admis accesul la arme a membrilor familiei, rudelor sau altor persoane străine;
  • – să nu lăsaţi armele în genţi, autoturisme sau în alte locuri fără supraveghere;- în cazul deplasărilor peste hotarele ţării, armele să fie transmise pentru păstrare la inspectoratul de poliţie.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns