Întrevedere oficială Maia Sandu – Grupul parlamentar de prietenie Moldova – Italia din Senatul de la Roma

Programul vizitei la Roma a Președintelui Maia Sandu a continuat astăzi cu un dejun de lucru, la care au participat Președinta și Vicepreședinta Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Republica Italiană din cadrul Senatului, doamnele Loredana Russo și Alessandra Maiorino.

Amintim că Președintele Republicii Moldova efectuează în aceste zile o vizită de lucru oficială în Republica Italiană. Totodată, luni, 21 iunie 2021, Maia Sandu va efectua și o vizită în Republica Polonia, la ivitația omologului de la Varșovia.

„M-am convins încă o dată că Republica Moldova are prieteni și parteneri de încredere în Italia”, a subliniat Președintele Republicii Moldova.

Șefa statului a discutat cu doamnele senatoare despre situația politică și economică din țările noastre.

Am menționat, de asemenea, importanța intensificării cooperării parlamentare, în special după scrutinul din 11 iulie”, a spus doamna Maia Sandu.

Tot în cadrul vizitei la Roma, șefa statului s-a întâlnit cu fosta Ambasadoare a Italiei la Chișinău, ES Valeria Biagiotti.

„O adevărată prietenă a țării noastre”, a menționat Președintele Republicii Moldova.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns