„Întradevăr Coronavirus există” – Interviu cu Dana Mihăilă, ungheneanca tratată de COVID-19

Interviu cu Dana Mihăilă – Ungheneanca tratată de COVID-19. Interviul a fost realizat de către administratorii paginii de pe instagram ungheni_rm.

Potrivit realizatorilor, Dana este una dintre persoanele infectate cu COVID-19 care a fost deacord să își împartă experiența ei după tratament cu întreaga comunitate.

NOTĂ: Articolul poate fi preluat doar cu acordul autorului, solicitat preliminar la adresa info.ungheni@gmail.com sau la adresa de facebook News.Ungheni.org.




În cadrul interviului, Ungheneanca a răspuns la mai multe întrebări prin care a adus mai multă claritate față de cum decurge tratamentul unei persoane depistate pozitiv la noul Coronavirus / COVID-19.

Ungheneanca a menționat că a fost depistată pozitiv împreună cu fratele său și că a petrecut în secția COVID-19 al unui spital din municipiul Chișinău 5 săptămâni.

Totodată, Dana a venit cu un îndemn către internauți cât și pentru întreaga comunitate de a fi mai toleranți și de a nu pune la îndoială existența pandemiei.

Pentru a nu periclita esența mesajelor, Vă propuneți să vizionați interviul fără careva ingerință în conținut.

Amintim că la ziua de astăzi, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 11 740 cazuri, dintre care 177 în regiunea Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns