INSP informează că alți doi șoferi implicați în cursele ilegale au fost sancționați

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică al IGP comunică că alți doi șoferi implicați la cursele ilegale, au fost sancționați conform legislației

Polițiștii Inspectoratului Național de Securitate Publică au documentat ceilalți doi conducători auto, care au încălcat regulile de circulație prin participarea nemijlocită la cursa ilegală, care a avut loc în Chișinău.

Ambii șoferi sunt din Chișinău, unul în vârstă de 21 de ani, iar celălalt de 25 de ani.

Inspectoratul mai informează că materialele au fost expediate instanței de judecată pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii.Amintim că ieri, 18 mai 2020, ofițerii INSP au mai sancționat un participant la cursele ilegale din seara zilei de 17 mai 2020.

Vedeți și INSP informează că un participant la cursele ilegale a fost sancționat

Sursa reiterează că regulile de circulație sunt prioritare pentru fiecare participant la traficul rutier, în caz contrar, polițiștii INSP nu vor tolera abaterile de la lege.

Galerie Foto:

Amintim că urmare a tragicului accident rutier din centrul municipiului Chișinău, care a avut loc în noaptea dintre 16 și 17 mai curent și care a luat viața a două persoane, pe rețelele de socializare au început a fi publicat mai multe materiale video cu privire la cursele auto ilegale care sunt organizate periodic în apropierea Aeroportului Internațional Chișinău.

Materialele video sunt culese de pe profilurile publice al mai multor tineri din Chișinău și demonstrează teoria curselor ilegale și că accidentul tragic ar fi fost de fapt o cursă ilegală pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

Vedeți și Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Și cel mai dureros este faptul că mai mulți internauți operează că miza acestei curse ar fi fost suma de 50 euro.Din păcate, 2 persoane au decedat și 4 mașini au fost făcute zob.

Vedeți și Furioși și fără permise: Orhei Drift // 7 tineri au rămas fără permise pentru manevre periculoase

După tragedie, pa pagina de facebook Reforma poliției? Nu, n-am auzit, au început a fi publicat mai multe video-uri cu privire la aceste curse.

În continuare, Vă prezentăm unul dintre acestea:

Totodată, conducerea Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției a convocat mass-media într-un briefing de presă în care a vizat și subiectul curselor auto ilegale din municipiul Chișinău.

Șeful Inspectoratului Național pentru Securitate Publică a comunicat că autoritățile s-au autosesizat pe marginea informațiilor cu privire la desfășurarea unor curse ilegale în municipiul Chișinău și că urmează a fi întreprinse măsuri urgente de contracarare.

„Au fost dispuse verificări de serviciu în acest sens, dacă se va dovedi că oamenii legii tolerează aceste acțiuni ilegale, nu intervin sau nu acționează corespunzător, vor fi sancționați până la eliberarea din funcție”a declarat Paiu.Anterior, redacția Paranteze.md a publicat un material video care demonstrează că erau două automobile care s-au deplasat cu viteză prin centrul capitalei în acea noapte, alimentând teoria că ar fi fost vorba de curs ilegală.

Vedeți și Dovadă video că accidentul tragic din weekend ar fi fost o cursă ilegală cu participarea a două automobile

Amintim că în acest weekend, 2 persoane au decedat urmare a unui accident rutier grav la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din municipul Chișinău.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota”, condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail.

Mai multe detalii în articolul Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON2 comentarii la „INSP informează că alți doi șoferi implicați în cursele ilegale au fost sancționați

%d blogeri au apreciat: