INSP: Circa 600 de depășiri ai limitat de viteză și 14 șoferi în stare de ebrietate avansată la volan în ultimele 24 de ore

Dragi șoferi, zilele de odihnă au fost oferite pentru a sărbători acasă, în familie, în siguranță

Potrivit Inspectoratului Național pentru Securitatea Publică, în ultimele 24 de ore, pe traseele din țară, circa 600 de conducători auto au depășit limitat de viteză, iar alții 14 se aflau în stare de ebrietate avansată la volan.

Din păcate, unii conducători auto încă nu conștientizează că viteza și alcool la volan duce la cele mai grave consecințe pe drumuri, distruge familii, provoacă decese, copii rămași fără părinți …

Vedeți și Foto // Accident rutier tragic la ieșire din satul Sofia, raionul Drochia

Pentru ce?

Pentru câteva pahare de alcool și pentru adrenalina de a apăsa pe accelerator.

Inspectoratul Național pentru Securitatea Publică, a mărit numărul de ofițeri care vor monitoriza traficul rutier în acest sfârșit de weekend pe toate traseele din țară.

Urmare, toți cei care vor fi depistați încălcând regulile de circulație, vor fi sancționați conform legii.

Nu uitați, important este viața fiecărui cetățean, iar tu în calitate de șofer, să nu te simți vinovat că ai lipsit un om de acest drept.

INSP

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns