INSP a „prins” beți la volan doi șoferi ai cursei Chișinău – Varna

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică informează că polițiștii de patrulare au evitat producerea unui accident de circulație.

Aflându-se în misiunea de asigurare a securității publice inspectorii de patrulare au depistat 2 conducători auto cu semne vizibile de ebrietate.

Șoferul și colegul său de echipaj erau la volanul unui autocar cu 45 de pasageri și efectuau cursa în orașul Varna, Bulgaria.

Astfel, în momentul opririi autocarului inspectorii au simțit miros puternic de alcool.

În urma testării cu alcooltestul la un conducător s-a înregistrat 0, 46 mg/l în aerul expirat, iar colegul său a refuzat testarea.

Ulterior ambii conducători auto au fost înlăturați de la conducerea autocarului fiind preluat de un alt șofer auto prin recipisa pentru a continua deplasarea spre Republica Bulgaria.

Ambii conducători auto au fost conduși la Dispensarul Narcologic Republican pentru testare.

Cazul a fost înregistrat la Dispeceratul DPC și pornită procedura de documentare.

INSP reamintește că conducătorii auto sunt obligați să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și să nu supună pericolului pasagerii.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. [FOTO] INSP Ungheni a stopat în Buzduganii de Jos un șofer cu gradul de alcoolemie 1.37 mg/l - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns