INSP a înlăturat de la volan 15 șoferi în stare de ebrietate

În scopul  diminuării  numărului de accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic, șeful Inspectoratului General al Poliție, Sergiu Paiu a dispus intensificarea activităților de prevenire a accidentelor rutiere pe traseele țării.



În context,  în  ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică a IGP, au întocmit 291 de procese verbale pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, cel mai multe încălcări au fost comise de șoferii care au depășit limita de viteză, fiind documentați 274 de conducători.

Totodată, 15 șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii fiind depistați în stare de ebrietate, iar doua persoane au refuzat testarea alcoolscopică.

Inspectoratul General al Poliție solicită repetat cetățenilor să ne sesizeze despre toate cazurile care pot pune în pericol viața și sănătatea participanților în traficul rutier, apelând la numărul de telefon 112.

Mizăm pe responsabilitatea fiecărui conducător auto, pe un comportament respectuos și adecvat între participanții în trafic și pe respectarea Regulamentului Circulației Rutiere.

Menționăm că, polițiștii de patrulare nu vor tolera cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere și vom întreprinde toate măsurile pentru neadmiterea acestora pe viitor.

Fiți prudenți, viața primează!  Poliția este la datorie și suntem de partea celor care respectă Regulamentul circulației rutiere.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns