INSP a desfășurat 2 ateliere cu cele 22 de echipe de predare a disciplinei opționale „Educație pentru Socializare Juridică”

La 4 ianuarie 2021, au fost desfășurate 2 ateliere de feedback și de formare pentru cele 22 de echipe comune de predare a disciplinei opționale “Educație pentru Socializare Juridică”.

La aceste ateliere au participat 50 de cadre didactice și angajați ai poliției din municipiul Chișinău și raioanele Strășeni, Cahul, Ungheni, Soroca și Florești.

Scopul atelierelor a fost evaluarea rezultatelor pilotării disciplinei opționale „Educație pentru Socializare Juridică” în perioada 1 noiembrie – 24 decembrie 2020 și capacitarea echipelor comune de predare pentru asigurarea unui proces educațional calitativ pe parcursul semestrului II.

Agenda atelierului a inclus sesiuni de evaluare a calității, relevanței și aplicabilității materialelor didactice implementate, de instruire pentru modulele noi dezvoltate și de ghidare a participanților în implementarea proiectelor din cadrul Programului de Granturi Mici.

În cadrul atelierului echipele de predare și școlile-pilot au fost asigurate cu materialele didactice necesare pentru desfășurarea programului de pilotare a disciplinei opționale „Educație pentru Socializare Juridică” pe parcursul semestrului II al anului de studii 2020 -2021.

Spiritul de responsabilitate și dorința fermă de a merge înainte au reprezentat dominantele de bază ale atelierului.

Programul de Socializare Juridică în Școlile din Republica Moldova este implementat de către PH International Moldova cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Biroului Afacerilor Internaţionale în domeniul Combaterii Drogurilor și Aplicării Legii.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns