INSP a anunţat 10 zile de operațiuni non stop contra accidentelor în traficul rutier

Inspectoratul Național de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliție a anunțat opinia publică prin intermediul unui Briefing de presă că inițiază 10 zile de operațiuni non stop contra accidentelor în traficul rutier.

Declarațiile de presă au fost susținute de Pavel Apostol – șeful Secției evidență și analiză accidente rutiere a Direcției poliție de patrulare a INSP și Daniel Mazepa – șeful Secției prevenire delincvență a Direcției prevenire a INSP.Urmare, ofițerii INSP au comunicat că de astăzi, în comun cu BPDS „Fulger” și SPIA, se pune în aplicare un set de măsuri majore pentru a reaminti tuturor şoferilor că discplina în trafic trebuie păstrată.

Pe o perioadă de 10 zile, angajații MAI vor patrula non-stop drumurile naţionale şi vor monitoriza acțiunile participanților la traficul rutier.

Urmare, începând cu 22 mai și până la 31 mai, ofițerii INSP, SPIA și BPDS „Fulger” vor desfășura următoare operațiuni:

  • Operaţiunea „Viteza”;
  • Automobilelor capcană pentru monitorizează regimul de viteză;
  • Utilizarea radarelor pentru a monitoriza viteza;
  • Filtre de verificare a conducătorilor auto;
  • Operaţiunea „Pietonul”;
  • Operaţiunea „Girofarul”;

La sfârșitul acestei perioade, Inspectoratul Național de Securitate Publică va susține o conferință în care vor prezenta rezultatele operațiunilor și o statistică oficială.

Briefingul INSP:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: