INSP: 8 accidente rutiere și 11 persoane rănite în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pe drumurile publice de pe teritoriul țării au avut loc 8 accidente rutiere, soldate cu 11 persoane traumatizate.

Potrivit Inspectoratului Național pentru Securitate Publică, din numărul total de accidente, în 3 cazuri au fost tamponați pietoni.

În alte cazuri, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, 3 autoturisme au derapat de pe traseu.

Urmează 2 zile de odihnă, iar Serviciul Meteorologic de Stat a anunțat că ploile vor continua să cadă pe tot teritoriul țării.

Astfel, Inspectoratul Național pentru Securitate Publică recomandăm participanților la trafic să respecte următoarele reguli:

  • adaptați viteza de deplasare la condițiile de trafic și nu urcați în stare de ebrietate la volan;
  • manifestați prudență sporită pietonilor;
  • este posibilă apariția fenomenului de acvaplanare, care poate să ducă la pierderea controlului direcției de mers a autovehiculului.

Totodată, INSP mai informează participanții la traficul rutier că vor fi amplificate activitățile în localități și pe traseele din întreaga țară.

Vor fi organizate razii pentru a descuraja abaterile de la lege și a preveni deplasarea cu viteză excesivă.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: