Indiferența șoferilor a lăsat cadavre pe drumurile din țară în weekendul precedent

Șase persoane au decedat, dintre care un minor de șase ani, iar altele 32 au primit traumatisme grave în urma a 27 de accidente rutiere grave, care s-au produs sâmbătă și duminică.

Din păcate, în urma sutelor de accidente grave, care s-au înregistrat în ultimii ani pe teritoriul țării, mulți cetățeni încă nu au înțeles că dacă urci beat la volan, apeși accelerația până la maximul și dacă nu respecți regulile de circulației, devii un asasin al familiei și al comunității. informează Inspectoratul Național de Securitate Publică.



Unele cazuri pot fi accesați detaliat în următoarele articole:

Sâmbătă, 22 august 2020:

În această dimineață, un bărbat de 23 de ani, conducând un tractor, având cuplată o remorcă cu care presta servicii de salubrizare prin satul Roșcani Anenii Noi, iar un bărbat de 61 de ani care se afla pe mecanismul de cuplare a remorcii, în timpul deplasării și-a pierdut echilibru și a căzut jos. Roata remorcii a trecut peste abdomenul bărbatului. În consecință, acesta a decedat la spital.

Alt accident grav a avut loc în aceeași zi, în Râșcani, satul Aluniș. Un șofer în vârstă de 22 de ani, în stare de ebrietate avansată (1,06 mg/l), într-o curbă a pierdut controlul mașinii și s-a inversat. În consecință, pasagerul de 17 ani a decedat pe loc, alții trei au ajuns la spital.

La Drochia, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza stării de ebrietate (1,02 mg/l) în apropriere de satul Petreni a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu vehiculul în șanț. În urma accidentului, șoferul și trei pasageri au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

Duminică, 23 august 2020:

La Edineț, satul Alexeevca, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, având exces de viteză a derapat de pe drumul din marginea satului, inversându-se. În mașină se aflau doi pasageri, de 16 și unul de 20 de ani. Toți au fost transportați la spital. La scurt timp, șoferul și un pasager de 16 ani au decedat în secția reanimare.

La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. În automobil se aflau soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un anișor. În urma impactului puternic, copilul de 6 a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital. Copiii nu se aflau în scaune speciale.

Un grav accident rutier s-a produs, aseară, în satul Zaim, raionul Căușeni. Un tânăr de 18 ani, fără permis de conduce, aflându-se la volanul unui automobil de marca „VW Sharan” a lovit cu viteză o femeie de 60 de ani, care se deplasa pe o bicicletă. Pentru biciclistă impactul a fost fatal.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP reamintește șoferilor, regulile de circulație trebuie respectate cu stricteți, pentru a evita să fiți victime a unui accident rutier.



Galerie Foto:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns