Încă un erou în halat alb de la Ungheni a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

Încă un lucrător medical de la Ungheni a pierdut lupta contra virusului ucigaș COVID-19.

Eroul în halat alb, Ana Vasilean, avea 55 de ani și a activat în calitate de asistentă medicală superioară la Spitalul Raional Ungheni.

Anterior, asistenta medicală a activat în cadrul secției traumatologie al Spitalului raional Ungheni.

Din nefericire, la 17 aprilie curent, Ungheneanca a decedat din cauza complicațiilor provocate de virus Covid-19.

Încă un erou în halat alb de la Ungheni

La acest subiect, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale comunică următoarele:

MSMPS își exprimă profunda tristețe în legătură cu trecerea la cele veșnice a dnei Ana Vasilean, care activa în funcția de asistentă medicală principală la Spitalul Raional Ungheni. Sistemul medical a pierdut un bun profesionist, dar și o persoană cu calități umane deosebite, apreciată de colegi și pacienți.  Drum lin, în sus spre Cer!

Totodată, și Asociația de Nursing din Moldova comunică următorul mesaj de condoleanță:

„Aducem sincere condoleanțe familiei, colectivului în care a activat. Am pierdut o persoană, care a fost nu doar o colegă, ci și o prietenă adevărată, o mamă. Ana Vasilean a fost un bun profesionist, un om deosebit, blândă, bună la suflet și înțelegătoare. Drum lin spre cer, dragă colegă! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Potrivit MSMPS, până la 19 aprilie 2021, au decedat 113 cadre medicale din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns