În Republica Moldova a fost înregistrat al 80-lea deces din cauza COVID-19

Pandemia de Coronavirus de tip nou / COVID-19 provoacă o nouă victimă în Republica Moldova.

Informația a fost publicată cu puțin timp în urmă pe pagina de facebook al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.


Potrivit MSMPS, a fost înregistrat un nou deces din cauza infecției COVID-19. Este vorba despre o femeia în vârstă de 68 ani, originară din raionul Anenii Noi.

Vedeți și COVID-19 // Încă 148 cazuri noi de infectare. Datele statistice oficiale la 23 aprilie 2020

Femeia a fost internată în stare gravă la 14 aprilie curent în cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican. Sursa mai comunică că victima suferea concomitent și de glomerulonefrita cronică difuză și sindrom nefrotic

Urmare, numărul cazurilor letale survenite în urma infecției cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în Republica Moldova, a ajuns la 80.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, acesta este deja al 4-lea deces provocat de virusul COVID-19. Celelate 3 victime sunt două femei de 46 și 54 de ani și un bărbat de 68 de ani.

Totodată, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă condoleanțe familiei persoanei decedate.

Amintim că la 23 aprilie 2020, în Republica Moldova sunt înregistrate 2926 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns