În Piața Independenței din mun. Ungheni a fost instalat Pomul de Crăciun

UPDATE (01.12.2020): Primăria mun. Ungheni informează că au fost aprinse luminițele de pe bradul din Piața Independenței din Ungheni.

În premieră, Pomul de Crăciun este unul sintetic și are înălțimea de 12 metri. Pentru aceste sărbători, principalul Pom de Crăciun din municipiul și raionul Ungheni a fost împodobit cu 3000 de globulețe și 21 de mii de beculețe led.

Bradul a costat circa 250 mii de lei și a fost achiziționat din banii planificați în buget pentru organizarea Zilelor municipiului Ungheni, care nu a fost posibilă din cauza pandemiei.

Știrea inițială (29 noiembrie 2020): Spiritul sărbătorilor de Crăciun și Revelion au invadat zona de centru al municipiului Ungheni.

Acest lucru se datorează instalării principalului simbol al sărbătorilor de iarnă – Pomul sau Bradul de Crăciun.

Tradițional, Bradul, ca element central al sărbătorilor de iarnă, a fost instalat în centrul Pieței Independenței din Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni.

Din istoricul portalului nostru, vedeți și cum au arătat Pomii de Crăciun din municipiul Ungheni în perioada anterioară:

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto cu cel mai frumos Pom de Crăciun din Republica Moldova (în viziunea autorului Marin BODRUG) – Bradul din municipiul Ungheni:

Igor Diaconescu / Facebook
Женечка Женечка / Facebook
Nadia Radu / Facebook
Irina Tălămbuț-Cevaga / Facebook
Nelli Iacovet / Facebook
Костя Антон / Facbook
Rob Olesya / Facebook
Ana Mamaeva / Facebook
Alexandra SG / Facebook

Svetik Ataniazova / Facebook

Irina Malina / Facebook

Irina Malina / Facebook

Stamati Stamati / Facebook
Marina Cioban / Facebook

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. În Piața Independenței din municipiul Ungheni a fost instalat Pomul de Crăciun - Știri din regiunea Ungheni
  2. Luminițele de pe Pomul de Crăciun din municipiul UNGHENI vor fi aprinse la 21 decembrie 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns