În mun. Iași va fi organizată a 4-a ediție „Republica Moldova prezintă”

În perioada 12-14 noiembrie 2021, în Capitala istorică a României – municipiul Iași, vi organizată a patra a ediție a expoziției cu genericul „Republica Moldova Prezintă”. 

Anunțul a fost făcut de delegația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care a efectuat recent o vizită oficială în municipiul Iași, România, informează InfoPrut

Astfel, în urma discuțiilor cu reprezentanții Primăriei Iași și cu cei ai centrului comercial Palas Mall s-a stabilit organizarea celei de-a patra ediție a expoziției cu genericul „Republica Moldova Prezintă”, la Iași, în perioada 12-14 noiembrie 2021.

Evenimentul, care va avea loc în incinta Palas Mall, se dorește a fi unul de amploare, fiind o continuare a succesului celor trei ediții anterioare de la Iași, dar și a celor de la Baia Mare, Brașov, Prahova.

Scopul expoziției este crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorilor autohtoni , stabilirea unor parteneriate de afaceri viabile și promovarea imaginii R. Moldova în România.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, ne puteți urmări și pe alte canale media TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns