În lupta contra COVID-19, Preoții din Ungheni au donat 10 000 lei Spitalului raional Ungheni

„Dar din dar se face rai”, or, simbioza dintre știință și religie poate crea minuni și educa o nouă generați, o generație sănătoasă.

Un exemplu în apărarea acestei afirmații, o constituie acțiunea unor fețe bisericești din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni al Mitropoliei Moldovei.



În lupta contra pandemiei provocată de Coronavirusul de tip nou / COVID-19, mai mulți Preotii din raionul Ungheni au donat 10 000 lei pentru IMSP Spitalul raional Ungheni.

Pe lângă suma 10 000 MDL, fețele bisericești au mai donat Spitalului raional Ungheni o ladă cu citrice (lămâi) și mai multe cutii cu ceai și cafea.

Informația cu privire la actul caritabil a fost comunicată de către Bartolomeu Turtureanu, Protopop al raionului Ungheni din cadrul Episcopia de Ungheni și Nisporeni al Mitropoliei Moldovei și Paroh al Bisericii din Sculeni.

Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI

Amintim că la 2 aprilie curent, Episcopul de Ungheni și Nisporeni însoțit de 2 preoți, a făcut înconjorul Republicii Moldova pe cale aeriană, binecuvântând orașele principale ale țării. Punctul de plecare a fost municipiul Ungheni.

Galerie Foto:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns