În Călărași va fi sistată circulația pe str. Mihai Eminescu în segmentul str. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Biruinței

Primăria orașului Călărași informează că urmează sistarea circulației rutiere pe una din străzile urbei mâine, 5 iulie 2021.

Potrivit primăriei, în legătură demontarea pilonilor din cadrul implimentarea proiectului „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima Codrilor”, se sistează circulația transportului auto pe str. Mihai Eminescu, de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfînt până la str. Biruinței.

Sisitarea circulației rutiere va avea loc între orele 6:00 și 21:00.

Sursa informează că implimentarea acțiunea are lor în baza proiectului „Efficient public lighting in Călărași city – Firefly in the heart of forests” (Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului).

Proiectul include domeniile prioritare ce se regăsesc în Planul de Acțiune pentru Energia Durabilă în orașul Călărași 2014-2020, (PAED) și pune în aplicare măsurile de eficiență energetice în conformitate cu obiectivele Convenției Primarilor privind Clima și Energia.

Aceasta este cea mai mare inițiativă mondială a orașelor pentru acțiuni locale privind clima și energia, având drept ambiție să reunească administrațiile locale care se angajează în mod voluntar să atingă obiectivele Uniunii Europene în materie de climă și energie.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Orașul Călărași a rămas fără transport public de pasageri - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns