Magia sărbătorilor de iarnă la Blândești. Localnicii au aprins luminițele Pomului de Crăciun

În mai multe localități de pe malul Prutului a fost dat start sărbătorilor de iarnă și a magiei de Crăciun.

Satul Blândești din raionul Ungheni nu este o excepție.

Vedeți și:

În seara zilei de Sfântul Nicolae pe stil vechi, au fost aprinse luminițele și decorațiunile pe elementul central al sărbătorilor de iarnă – Pomul de Crăciun

Un grup de copii s-au adunat la deschiderea evenimentului printr-un flashmob deosebit.

Potrivit Elenei Doroșenco-Casian, decorațiunile pentru pomul de Crăciun au fost realizate de către conducătorul artistic al Căminului cultural, Casian Mihai și grupului de voluntari: Doroșenco-Casian Elena, Șamanschi Boris, Casian Igor și Casian Anatol Casian.

Totodată, și ulicioara de acces către Pomul de Crăciun a fost decorată cu luminițe contribuție a locatarilor.

În aceași ordine de idei, Elena Doroșenco-Casian, a venit cu prin intermediul redacției NEWS.UNGHENI.ORG cu un mesaj de mulțumire adresat celor care au contribuit, inclusiv și financiar, la organizarea Magiei de Crăciun în Blândești: Primăriei comunei Sculeni și tuturor celor participanți.

Ne străduim că să dăm valoare localităților rurale, fără buget deosebit, dar prin muncă, străduință și spirit de echipă arătăm că se poate, dacă ne pasă.

Semnat- grupul de inițiativă.

La mulți ani, Blândești!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns