IGSU a intervenit pentru lichidarea consecințelor ploilor din 5 iulie 2021

Pe parcursul serii de 5 iulie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați de către oameni pentru a pompa apa din gospodării, în urma precipitațiilor abundente.

Pompierii au intervenit cu tehnică specializată și motopompe în localități din raioanele Basarabeasca, Ialoveni, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Strășeni, Căușeni, dar și municipiul Chișinău.

Mai mult, salvatorii au efectuat lucrări de defrișare a arborilor căzuți în urma vântului puternic.

Angajații IGSU au săpat canale de scurgere a apelor pluviale pentru prevenirea subinundării anumitor zone care se aflau în pericol.

În orașul Căușeni pompierii au fost solicitați pentru evacuarea nămolului și a apei din gospodării de pe străzile Păcii, Tighina, dar și din localitatea Copanca și satul Răscăieți a raionului Ștefan Vodă.

De intervenția specialiștilor a fost nevoie și în localitatea Ruseștii Noi Ialoveni, dar și pe mai multe adrese din orașul Anenii Noi.

Pentru prevenirea consecințelor inundațiilor, angajații IGSU au efectuat lucrări de pompare în orașele Durlești și Codru din municipiul Chișinău.

În total salvatorii au intervenit în 33 de situații pentru eliberarea gospodăriilor de apă.

Vedeți mai multe articole la subiectul consecințelor precipitațiilor de ieri, 5 iulie 2021:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: