IGSU a instalat corturi pentru informarea despre pericolul COVID-19

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență instalează în cele mai aglomerate locuri, corturi pentru informarea populației despre riscurile infectării cu virusul COVID -19.

În contextul creșterii alarmante  a numărului de persoane infectate, salvatorii au decis să plaseze corturi cel puțin în trei locații importate din municipiul Chișinău.

Puncte de informare sunt instalate la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud a capitalei.

Aici angajații IGSU vor oferi pliante informative cu măsurile necesare de întreprins în vederea prevenirii infecției, dar și vor difuza mesaje audio cu principalele recomandări în caz de COVID.

Salvatorii îndemnă oamenii să fie vigilenți și responsabili, totodată atenționează persoanele asupra respectării normelor sanitare pentru ca virusul să nu ia amploare.

IGSU contribuie la popularizarea Campaniei de informare „Fii în siguranță! COVID -19 nu a dispărut” care are drept scop informarea cetățenilor  despre riscurile infectării și în același timp educarea unui spirit de solidaritate cu cei care în fiecare zi luptă în linia întâi, pentru viața fiecărui pacient.

Galerie Foto și Video:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns