IGP despre accidentul mortal cu implicarea a două motociclete și un echipaj de poliție în UTA Găgăuzia

Urmare a informațiilro apărute în presă depre accident tragic din UTA Găgăuzia cu implicarea unui echipaj al IGP și 2 motociclete, Inspectoratul General al Poliției a publicat pe pagina sa de facebook un comunicat privind tragicul accident, soldat cu moartea unui motociclist și rănirea celuilat.

Vezi și Video // Accident grav dintre un echipaj de Poliție și două motociclete în UTA Găgăuzia

O persoană a decedat și alta a fost traumată ca urmare a

unui grav accident de circulație

La data de 14 iulie, ora 23.16, prin intermediul numărului unic 112, Inspectoratul de poliție Comrat a fost sesizat de o persoană precum că în satul Svetlîi, raionul Comrat se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliție. Astfel, un polițist de la IP Comrat, aflându-se în grupa operativă, deplasându-se în direcţia sud, cu mașină de model „Dacia Duster”, cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu partea din stânga faţă a automobilului de serviciu, motocicleta de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Apoi motocicleta de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia, care staționa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei Honda a decedat la Spitalul raional Comrat, iar al motocicletei Yamaha a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.

Foto publicate de către IGP:

%d blogeri au apreciat: