Igor Dodon deconspirat: a atribuit investițiile UE în Taraclia fundației „Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă a țării”.

Igor Dodon îi atribuie soției sale, fără nici o sfială, proiectele Uniunii Europene. Ieri, 28 decembrie, președintele statului a participat la inaugurarea unui centru sportiv și de recreere de tip închis, din orașul Taraclia, construit pe bani europeni, prin proiectul „Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia” (SARD), transmite Deschide.md



Sursa comunică că într-o postare publică pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon notează că „Centrul respectiv a fost renovat cu surse financiare din bugetul local și cu suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă a țării”.

În același timp, vicepreședintele raionului Taraclia, dl Pavel Tarlev, a comentat postarea lui Dodon prin care spune că Fundația „Din Suflet” nu are nicio atribuție cu acest proiect. În schimb, ”datorită Uniunii Europene, în 2017-2018 au fost implementate în zona Taraclia aproximativ douăzeci de proiecte de îmbunătățire a infrastructurii așezărilor noastre, inclusiv acest centru”, a scris Tarlev.

Igor Dodon nu a venit cu nici o reacție la comentariul vicepreședintelui raionului Taraclia, în schimb l-a șters, conchide sursa.







Fii primul care comentează

Lasă un răspuns