Grupa Operativă a IP Nisporeni a fost dotat cu o Dacia Duster echipată cu GPS

Inspectoratul de Poliție Nisporeni a primit în dotare un nou SUV de model Dacia Duster. Noul autoturism va fi folosit în cazul solicitărilor de urgență, iar forțele de ordine afirmă că, astfel, vor ajunge într-un timp foarte scurt la locul intervenției, transmite Canal 2 Nisporeni



Noul automobil este dotat cu GPS, stație de comunicare și cameră de supraveghere și a fost procurat din Bugetul de stat în contextul imlementării Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016 – 2020.

,,Sunem  foarte bucuroși de un asemenea automobil, care necesită pentru intervențiile în oraș, dar și în satele raionului Nisporeni pentru deplasare pe orice timp. Este dotat corespunzător normelor. Mașina o s-o folosim în Comisariat, pentru grupurile de intervenție,” a menționat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful SP al IP Nisporeni, Mihail Pleșca.

Mașina a fost repartizată de Inspectoratul General al Poliției. Costul unui astfel de vehicul este de aproape 490 mii de lei.

În total, Inspectoratul de Poliție Nisporeni deține 25 de autoturisme.




sursa: Canal 2 Nisporeni

1 trackback / pingback

  1. Parcul auto al IGP dotat cu încă 56 autoturisme noi, 20 sisteme „PICAR” și echipament tehnic - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns