Grecia prelungește interdicția de intrare pe teritoriul său până la 14 august 2020

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează privind prelungirea interdicției de intrare pe teritoriul Greciei până la 14 august 2020

Cu scopul limitării răspândirii coronavirusului Covid-19, autoritățile elene au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetățenilor țărilor non-UE pentru o perioadă de două săptămâni, începând cu 1 august 2020, între care și cetățenii Republicii Moldova.

Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Grecia transmite că Decizia ministerială cu nr. 3133 publicată în Monitorul oficial al Guvernului elen bit.ly/3a2uXgH

Excepție de la prezenta Decizie face categoria de cetățeni, inclusiv ai Republicii Moldova, care posedă permisul de ședere în statele membre ale UE sau zonei Schengen.

Totodată, potrivit autorităților elene, la un interval de două săptămâni, în baza observațiilor situației epidemiologice și în conformitate cu recomandările Uniunii Europene, lista țărilor non-UE, care vor putea călători în Republica Elenă va fi actualizată.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns