Granturi de 10 și 15 mii lei pentru tinerii din Ungheni

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Consiliul Raional Ungheni anunță un Program de Granturi pentru organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Ungheni

Proiectele propuse în această rundă trebuie să se desfăşoare pe aria geografică a raionului Ungheni şi vor avea ca scop încurajarea şi creşterea participării tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora, anunță Direcția Educație al Consiliului raional Ungheni

Suma grantului:

Maxim 15,000 MDL pentru organizații de tineret, 10,000 MDL pentru grupuri de inițiativă ale tinerilor și va fi în corespundere cu activitățile propuse spre implementare și perioada de realizare a proiectului. Acțiunile planificate în cadrul proiectului urmează a fi implementată în localitatea unde solicitantul își desfășoară activitatea.

Durata proiectelor:

Durata inițială planificată pentru desfășurarea activităților în cadrul proiectelor nu poate depăși 2 luni. Proiectele vor putea fi implementate în perioada septembrie – noiembrie 2018.

Formularul de aplicare poate fi descărcat de pe site-ul www.deungheni.md. Tot aici găsiţi Ghidul solicitantului de finanţare pentru a afla mai multe despre concurs şi criteriile de eligibilitate sau accesați link-le:

Formularul de aplicare – https://en.files.fm/u/pqcugmx7
Ghidul solicitantului – https://files.fm/u/d5vqcmms  

Termenul limită:

Propunerilor de proiect urmează a fi prezentate până la 24 septembrie 2018, ora 16.00. Dosarul complet, în limba română va fi prezentat, nu mai târziu de 24 septembrie 2018, ora 16.00 la adresa: Direcția Educație Ungheni, strada Națională, 9, et. 2, bir. 215, municipiul Ungheni.

Dosarul va fi prezentat într-un singur plic sigilat/semnat/ștampilat, cu mențiunea „Program raional de Granturi” și datele de contact ale organizației/grupului de inițiativă (e-mail, telefon, nume de contact). 

Cererile de finanțare pot fi remise și în formă electronică, la adresa de email: ungheni.crt@gmail.com, cu mențiunea ”Program raional de Granturi”. Dosarele incomplete sau depuse după data limită, nu se vor lua în considerare. Dosarele depuse nu se restituie, cu excepția fotografiilor și copiilor lucrărilor artistice, materialelor video și audio.

Detalii suplimentare pot fi solicitate prin intermediul poștei electronice ungheni.crt@gmail.com sau prin telefon: 023624601 / 068062504 – Tatiana Lazăr, specialist principal, Direcția Educație Ungheni; 079649215 – Alina Butnaru, director interimar, Centrul Raional de Tineret Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns