Galerie Foto // Starea drumurilor din sudul și sud-estul Moldovei

Alerta meteo de Cod PORTOCALIU de ninsori, lapoviță și vânt puternic a cuprins deja raionale din sudul Republicii Moldova și ex-regiunea Ismail (Sudul Basarabiei, Odesa, Ucraina).

Vedeți și articolele:

Potrivit proiectului independent Vremea în Republica Moldova, în dimineața zilei de astăzi, practic toate localitățile din raionul Cahul, UTAG, Taraclia și sudul raionului Ștefan Vodă au fost acoperite cu zăpadă.

Urmare, mai mulți conducători auto s-au interesat starea drumurilor și modul cum se circulă pe principalele drumurile publice ce străbat unitățile teritorial-administrative afectate de ninsoare și lapoviță.

Astfel, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a analizat informațiile oferite de cele 32 camere web ale Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” care asigură monitorizarea și vizualizarea stării drumurilor și prezintă o galerie foto cu situația de la ora 8:13 al zilei de astăzi, 27 ianuarie 2021:

M3 Chișinău – Cimișlia – Giurgiulești
Porumbrei, r. Cimișlia
Bugeac, UTAG

M3 în segmentul raionului Cahul:

R29 Comrat – Ceadâr Lunga, în segmentul municipiului Ceadâr Lunga;
R34 Cahul – Giurgiulești;
R30 Ștefan Vodă – PTF Tudora

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns