Galerie foto și video // La ce etapă se află construcția magazinului Kaufland Ungheni la 30 ianuarie 2021

După deschiderea primului magazin în municipiul Bălți, Kaufland Moldova a venit cu altă noutate bună și a anunțat începutul construcției magazinului în municipiul Ungheni, amplasat pe strada Mihai Eminescu nr. 67 din sectorul centru.

Vedeți mai multe materiale referitor la Kaufland Ungheni, publicate de redacția News.Ungheni.org:

În acest fel, compania își continuă angajamentul privind extinderea proiectului investițional în Republica Moldova.

Atunci, reprezentanții companiei Kaufland Moldova anunțau că în la începutul anului 2021, la Ungheni, va fi deschis primul magazin Kaufland din zoan de vest a Republicii Moldova.

În prezent, prin municipiul Ungheni circulă zvonul că cea mai mare unitate comercială din oraș – Kaufland Ungheni, se va deschide oficial la 18 februarie 2021

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto și video cu starea lucrurilor la construcția magazinului Kaufland Ungheni la 30 ianuarie 2021:

Totodată, Kaufland Moldova au efectuat și lucrări de asfaltare a străzii Vasile Lupu, în perimetrul străzilor Mihai Eminescu și Romană și au instalat o nouă stație de așteptate pentru transportul municipal de pasageri.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns