Galerie Foto: „Marea curățenie” la Ungheni

Astăzi, 22 aprilie 2021, de Ziua Pământului, în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni „Marea Curățenie”, eveniment de salubritate din cadrul tradiționalei campanii „Curățenia de primăvară”.

În ajun de „Marea curățenie”, declarată la Ungheni pe 22 aprilie, mai mulți cetățeni, funcționari și elevi, angajați în domeniul privat și militari, au ieșit la acțiunea municipală de salubritate.

„Marea curățenie” la Ungheni

De exemplu, funcționarii din cadrul Primăriei municipiului Ungheni au plantat flori pe strada Națională. Florile, în număr mare și de soiuri diverse, vor înfrumuseța, cu siguranță, Ungheniul.

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto cu „Marea Curățenie” la Ungheni, publicate pe pagina administrației publice locale din municipiul Ungheni.

De la mic la mare pentru curățenia generală. Angajații Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Ungheni au ieșit pentru a aduce în ordine scuarul din preajma instituției.

Au adunat gunoiul, au măturat aleile, au curățit de crengi uscate copacii. Împreună, pentru un oraș mai frumos și mai amenajat! Mulțumim pentru implicare”, informează Primăria municipiului Ungheni.

Și Școala de Muzică „Raisa Cojocaru” din municipiul Ungheni s-a implicat la „Marea curățenie”, acțiune lansată de către Primăria Ungheni în ziua de 22 aprilie.

Angajații de aici au adus în ordine scuarul din preajmă, au dat cu var tulpinele copacilor și bordurile, au măturat trotuarele și aleile. Mulțumim pentru receptivitate și implicare!”, informează Primăria municipiului Ungheni.

Orașul devine mai curat cu asemenea tineri. Mulțumim, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”!

Grație acestora, a fost adus în ordine scuarul „Grigore Vieru”, informează Primăria municipiului Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: