Galerie Foto // Magnificul apus din seara zile de 29 iulie 2021

În această seară, majoritate louitorilor municipiului Chișinău cât și din imediata apropiere a urbei, pe direcțiile Nord-Vest, Nord și Nord-Est, au fost martorii unui fenomen neobișnuit.

După ce întreaga zi, cetățenii s-au sufocat de căldură și temperaturi de cca +35°C, mai spre seară – marea surpriză: Cod GALBEN de instabilitate atmosferică.

Mare ne-a fost mirarea când alerta emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost exactă.

Alerta este emisă pentru a doua parte a zilei de astăzi, 29 iulie, între orele 16:00 și 24:00

Astăzi, 29 iulie 2021 în intervalul orelor 16:00 – 24:00, se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-20 l/m2) însoțite de grindină și vijelie de până la 15-20 m/s.

Urmare, deja în jurul orelor 19:40, municipiul Chișinău a fost înconjurat din direcțiile Nord-Vest, Nord și Nord-Est de primii nori ce prevesteau furtuna.

În mai puțin de 5-10 minute, viteza vântului a crescut de la 0 km/h până la 25 – 30 km/h. A început furtuna.

Dovadă foto și video poate fi accesată în articolul Foto, Video // Cod GALBEN de instabilitate atmosferică în Chișinău

Ulterior, în jurul orelor 21:00, natura a decis să ne bucure ochii, după o zi de caniculă și rafale de vânt, cu un apus magnific, un apus pe direcția Ungheni.

Din fericire, redacția NEWS.UNGHENI.ORG, a reușit cu ajutorul telefonului mobil să imortalizeze magnificul apus, mai ales că ne rată direcția spre municipiul Ungheni.

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto cu spectacolul de culor pictat în jurul apusului:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns